Wordt het schilderen of relaxen deze zomer?

Geplaatst op 13 april 2017

Paasweekend - Van der Vlugt Velserbroek - kozijnen en zonwering

De Paasdagen staan weer voor de deur! Een lekker lang weekend om samen met familie en vrienden te genieten van een gezellige Paaslunch of brunch. Wellicht ook het juiste moment om uw tuin klaar te maken voor het voorjaar of uw woning na te lopen of deze weer een schilderbeurt nodig heeft?

Kunststof kozijnen: nooit meer schilderen

Heeft u wel eens nagedacht over kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen van tegenwoordig zijn dankzij het houtlook profiel en de houtstructuren niet meer te onderscheiden van houten kozijnen. Maar er zijn wel belangrijke verschillen die u moet weten. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, kennen veel meer kiep-, draai-, en ventilatiestanden en zijn prima inbraakwerend. Én u hoeft nooit meer te schilderen!

Paasweekend met Paasacties

Kom daarom dit Paasweekend (zaterdag 15 of maandag 17 april) naar onze showroom en profiteer van onze Paasacties op o.a. kunststof kozijnen, deurenschuifpuien, veranda’s garagedeuren en dakkapellen. Bovendien kunt u deze zomer al volop genieten van uw aankoop, dus wacht niet te lang met uw bestelling.

Vrijblijvend woonadvies

Ook tijdens het Paasweekend kunt u bij Van der Vlugt terecht voor een woonadvies op maat. Kom naar onze showroom en laat u inspireren door de talloze producten en opstellingen. Vraag naar de mogelijkheden van uw wensen en wij geven u vrijblijvend advies.

Uiteraard staan koffie, thee, en paaseieren voor u klaar. Voor iedere bezoeker hebben wij ook een leuke Paasattentie.

Wij zijn geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur.