Onderhoudsarme kozijnen houden uw woning deze zomer koel.

Geplaatst op 12 mei 2020

kunststof schuifpui voor meer daglicht - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering - Koele onderhoudsarme kozijnen

Als u veel thuis bent, gaat u zich meer dan anders aan bepaalde zaken binnenshuis storen. Niet alleen de mankementen van uw huisgenoot vallen u meer op, ook verbeterpunten in uw woning springen meer dan anders in het oog. Denk aan dat raam dat niet meer open kan of die deur die die al zolang klemt.

U houdt de deur waarschijnlijk wat meer gesloten deze weken, maar zodra u weer volop bezoek mag ontvangen, is het natuurlijk prettig dat deze niet klemt en kiert. De warmte kruipt uw woning in terwijl de hitte nog moet komen. Natuurlijk kunt u de kozijnen voor de zoveelste keer een lik verf geven, maar veel mensen ontdekten na de eerste corona klusweken al dat een extra verflaag er niet voor gaat zorgen dat een houten schuifpui of openslaande deur beter sluit.

Koele onderhoudsarme kozijnen die isoleren

Doe het direct goed en kies een betrouwbare partij die u kwalitatief hoogstaande en vooral isolerende kozijnen biedt. Belangrijk, want deze zomer belooft het flink warm te worden. Onderhoudsarme kozijnen houden de hitte buiten en zorgen ervoor dat het binnen aangenaam koel blijft. Zeker in combinatie met het juiste isolatieglas haalt u er voor uzelf uit wat erin zit: van HR++ glas, triple glas of warmtewerend glas. Van der Vlugt adviseert graag wat in úw situatie het beste is, want geen woning of woonwens is gelijk. De een heeft de tuin op het zuiden, de ander woont in een hoekhuis of heeft te maken met een bijzondere constructie.

Zonwering

Zonwering draagt natuurlijk ook bij aan een koeler huis.  De juiste keuze hangt ook hier samen met uw woonsituatie en woonwensen. Van der Vlugt komt graag langs om te kijken wat handig en slim is in úw specifieke geval: screens, een knikarmscherm, een terrasoverkapping of toch iets anders…

Schuifpui verbindt woning met tuin

Het vakantiegeld wordt deze maand gestort. Vermoedelijk maakt u dit geld niet op aan een (verre) vakantie. Dat betekent dat er extra financiële ruimte is om aan uw woongenot te werken. Zo zorgt een onderhoudsarme schuifpui of tuindeuren voor een verbinding met de tuin. Dankzij het extra licht dat u binnenhaalt, vergroot u (optisch) uw woning. Dat is prettig wonen én uw woning stijgt in waarde. Over 30 jaar profiteert u dus nóg van uw vakantiegeld uit 2020! Bij Van der Vlugt koopt u behalve kwaliteit dankzij het VKG Keurmerk ook zekerheid. Iets waar we allemaal extra behoefte aan hebben momenteel.

Wooncomfort verbeteren

Misschien stelt u het vervangen van uw houten kozijnen liever nog even uit. Maar let wel: juist nu is het zaak er het beste van te maken. Verwen uzelf met kunststof kozijnen, openslaande deuren of draaikiepramen die u nooit meer hoeft te schilderen. Bij Van der Vlugt maakt ú de keuze en hoeft u verder nergens naar om te kijken. Waar we normaal dicht bij onze klanten staan, blijven we nu op gepaste afstand. Maar net als anders regelen we het voor u: van kozijn, dakkapel tot veranda en nog veel meer mooie producten die uw wooncomfort verbeteren.

De showroom bekijken

Neem de rust om te bekijken wat u precies wilt. In onze showroom vertellen we u graag de mogelijkheden van koele onderhoudsarme kozijnen die uw leven zullen veranderen. En niet alleen in de warme zomer die eraan komt. Ook in de winter wordt isolatie beloond: onze kozijnen houden de kou in de winter buiten. Dat gaat zeker invloed hebben op uw energierekening. Wilt u meer weten over onze onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die exact op hout lijken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de showroom.