Project Engelenburg in Haarlem

Geplaatst op 20 september 2017

project Engelenburg Haarlem - van der vlugt velserbroek - kozijnen en zonwering

Samen met VvE beheerder ‘Yver’ zocht de Vereniging van Eigenaren van appartementencomplex Engelenburg in Haarlem een bedrijf om hun 115 kozijnen te vervangen. Voorzitter Helen Uitermark vroeg drie offertes aan, waarbij naast kwaliteit, flexibiliteit en een eerlijk advies voorop stonden.

“We gaven de bewoners de vrije keuze of ze openslaande deuren wilden, een schuifpui, een draaikiepraam, een deur draaiend naar links of rechts, het glas al dan niet tot op de grond, et cetera. Van der Vlugt speelde hier goed op in door overzichtelijke mapjes te maken die ik kon uitdelen aan de bewoners.” Dit in combinatie met de prijstechnische kant van het verhaal, zorgde ervoor dat Van der Vlugt de klus gegund kreeg.

Samenwerking

Marcel Teiwes van Van der Vlugt: “En dan moet je het waarmaken.” Volgens Helen is het allemaal prima gegaan en verliep de samenwerking tot tevredenheid. “Vooral de reacties over de monteurs waren lovend: keurig verzorgde, aanspreekbare mannen die altijd op tijd waren en netjes werkten. Ook de goede verstandhouding met de dakdekkers die tegelijkertijd bezig waren, was voor iedereen voelbaar.”

Uitzicht 

Het resultaat mag er zijn. Niet alleen van buitenaf gezien, maar zeker ook van binnenuit. Helen over haar persoonlijke situatie: “Mijn drie ramen hebben plaatsgemaakt voor een schuifpui. Het geheel ziet er strak uit en ik heb een veel weidser uitzicht naar buiten toe. Buiten komt als het ware naar binnen toe.”

VvE-beheerder Charles Goebel: “Goede prijs-kwaliteitsverhouding staat voorop”

Als ondernemer is het belangrijk om betrouwbare contacten te hebben. Charles Goebel heeft als VvE-beheerder al vaak zaken gedaan met Van der Vlugt. “Als er een prettige samenwerking is met een partij die een goede prijs-kwaliteitsverhouding aan mijn klanten levert, is voor mij het plaatje rond.”

Flexibiliteit en service

Als eigenaar van Amsterdam VvE B.V. deelt Charles binnen VvE-besturen graag zijn goede ervaringen met leveranciers. Zo komt Van der Vlugt altijd ter sprake als het om kozijnvervanging gaat. Hij is vooral te spreken over de flexibiliteit en de service. “Het is adviseur Marcel Teiwes niet snel te veel. Het werkt fijn dat ik weet wat ik aan hem heb. Ook als er een keer iets aan de hand is, lost hij het op. Dat is natuurlijk veel waard. Of het nu om project gaat van 4 of meer dan 100 woningen gaat.”