Kunststof kozijnen voor iedereen!

Geplaatst op 12 oktober 2017

kozijnen - van der vlugt Velserbroek - kozijnen en zonwering

Kunststof kozijnen voor iedereen’ Huh, toch niet iedereen houdt van een wit en vlak profiel?
Ho wacht even! Kunststof kozijnen zien er tegenwoordig heel anders uit.

Profiteer mee van de voordelen van kunststof

De afgelopen jaren heeft Van der Vlugt tal van innovaties gepleegd op het gebied van het uiterlijk van een kunststof kozijn. We hebben inmiddels kunststof kozijnen met een rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), in alle kleuren die u wenst en met onder andere een LIGNA, aluminium of metallic structuur. Als u wilt zelfs met de uitstraling van geborsteld staal of in een koperkleur. Kortom: Van der Vlugt heeft voor íedereen een passend kozijn, deur, raam of schuifpui. Iedereen kan dus ‘meeprofiteren’ van de voordelen van kunststof.

Kunststof kozijnen voor iedere smaak

Zweert u bij houten kozijnen? Dit uiterlijk is te verkrijgen met kunststof. Eén verschil: u hoeft nooit meer te schilderen. Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn namelijk onderhoudsarm. Bent u altijd al gecharmeerd geweest van strakke slanke aluminium kozijnen? Ook díe sfeer en uitstraling realiseren wij met kunststof. Ook hier weer met een belangrijk verschil: u heeft een aluminium uitstraling voor een kunststof prijs. Kunststof is zowel in aanschaf als in onderhoud goed voor uw portemonnee.

Voor ieder type woning

Niet van hout te onderscheiden, maar toch echt kunststof!

Dus of u nu in een herenhuis woont, een boerderij, een jaren 30 woning of een nieuwbouwwoning; voor ieder type woning en voor iedere smaak hebben wij een kunststof kozijn. We passen het gewenste uiterlijk aan uw wensen aan: staal, hout of aluminium. Het is vrijwel niet te zien dat de basis met staal versterkt kunststof is. Met alle voordelen van dien:

  • Onderhoudsarm: nooit meer schilderen;
  • Inbraakwerend: kunststof is verstrekt met staal;
  • Isolerend: kunststof werkt niet dus geen kieren zoals bij hout;
  • Duurzaam: kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien gaan zéker 30 jaar mee.

Alles kan vanuit de eigen fabriek

Of u nu een draaikiepraam zoekt of een kunststof voordeur wenst met glas-in-lood. Uw kozijn vierkant is of rond. Van der Vlugt kan dankzij de eigen moderne Nederlandse fabriek Select Windows álles maken. Komt u maar kijken in de showroom. Vraag gerust naar de nieuwe en zeer gewilde kleur van LIGNA: zwart.