Renoveren? Denk aan verstandig isoleren

Geplaatst op 2 oktober 2018

duurzaam verbouwen - Van der Vlugt Velserbroek - kozijnen en zonwering-Verstandig isoleren

Kunststof kozijnen

U kunt hier alvast op voorsorteren. Bent u aan het renoveren? Vervang dan uw houten kozijnen door kunststof kozijnen. Niet alleen omdat u ze dan nooit meer hoeft te schilderen, vooral omdat ze enorm goed isoleren. Informeer even naar onze Schüco LivIng kozijnen. In onze eigen Nederlandse fabriek via Select Windows gemaakt.

Energie besparen

Dus, als u dan toch bezig bent om uw bewerkelijke houten kozijnen te vervangen door onderhoudsarme, isolerende en inbraakwerende kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien doe het dan direct goed. De overstap naar kunststof kozijnen is al een flinke winst, maar ook het isolatieglas is van belang als u energie wilt besparen.

Verstandig isoleren

Uw tochtende kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien maken plaats voor een superisolerende variant. Belangrijk want in het jaar 2050 moet heel Nederland voldoen aan het Parijs akkoord. Ons advies: verstandig isoleren! Omdat het oog ook wat wil, hebben we drie varianten: een accent, blok en een facet profiel. Allemaal in de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) zodat het net hout lijkt. U kiest de kleur die u wenst en schilderen is dus niet langer nodig. Zeker als u kiest voor de vlammende houtnerf structuur van LIGNA ziet niemand dat uw kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien van kunststof zijn en niet van hout.

Voordelen van kunststof kozijnen

Kent u de voordelen van kunststof kozijnen? Wij noemen er hier enkele:

  • hoge isolatiewaarde dus lagere energierekening
  • onderhoudsarm, niet meer schilderen;
  • keuze uit 150 kleuren;
  • inbraakwerend, biedt optimale veiligheid;
  • uitstekende garantie;
  • niet te onderscheiden van houten kozijnen.

Bezoek de showroom

Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek. Bekijk alle mogelijkheden en stel ons vragen. We vertellen u graag wat allemaal mogelijk is en welke duurzame winsten er in úw specifieke situatie te behalen zijn. De koffie staat klaar!