Kunststof kozijnen: een verbetering voor uw woning

Geplaatst op 21 augustus 2017

Binnenzonwering in tuindeur - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering-kunststof kozijnen verbetering woning

Zijn uw houten kozijnen aan reparatie of vervanging toe? Dat kan nog wel even wachten. Toch? Tip: wacht niet té lang! Zeker als u er deze winter warmpjes bij wilt zitten, is het belangrijk dat u nú actie onderneemt. Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien voorkomen tocht, warmteverlies en inbraakgevoeligheid. 

Wilt u voor eens en altijd afscheid nemen van tocht in uw woning? Kies dan voor kunststof. Oriënteer u binnenkort al zodat u op tijd klaar bent voor de koudere periode.

Kunststof is isolerend en dus duurzaam

In tegenstelling tot hout werkt kunststof niet, trekt dus niet krom en sluit altijd perfect af. De isolatie van een kunststof kozijn, raam, deur of schuifpui is daardoor op dag 1 gelijk aan die van over 30 jaar. Bij hout is ‘een kromtrekking’ van 1,5 cm heel gebruikelijk.
Houten kozijnen zijn altijd voorzien zijn van slechts één rubber. Onze kunststof kozijnen sluiten standaard rondom 100% af met dubbele rubbers. Dit merkt u aan uw energierekening!

Kozijnen van kunststof zijn inbraakwerend

Bovendien is kunststof het meest inbraakwerende materiaal dat er is voor een kozijn. De Schüco profielen die we in onze eigen Nederlandse moderne fabriek GevelNed maken, zijn versterkt met staal. Tevens is al het beslag standaard SKG gekeurd en voorzien van kerntrekbeveiliging. Uw aanschaf voldoet daarmee aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U voelt zich zowel bij aanwezigheid in de woning als bij afwezigheid terecht veilig!

Kunststof kozijnen met de looks van hout

U bespaart op uw portemonnee doordat u de kozijnen, ramen en deuren niet langer hoeft te schilderen. Kunststof maakt u enkel schoon met een sopje. Dat geldt zowel voor kozijnen, deuren, ramen, schuifpuien als voor gevelbekleding van kunststof.

Voordelen kunststof kozijnen ten opzicht van hout:

  • Isolerend: rondom afgewerkt met dubbele rubbers. Kunststof werkt niet dus er ontstaan geen kieren en gaten zoals bij hout;
  • Inbraakwerend: De Schüco profielen zijn verstevigd met staal en zijn standaard voorzien van inbraakwerend beslag;
  • Onderhoudsarm: schilderen is verleden tijd;
  • In alle kleuren te verkrijgen. Tot april 2018 zijn (zonder meerkosten) zeven extra trendkleuren met houtnerf folie van LIGNA verkrijgbaar: Niet van hout te onderscheiden!

Open tijdens de bouwvakvakantie

Voordat de koudere periode weer aanbreekt, doet u er slim aan voorbereidingen te treffen. Onze levertijden zijn gunstig, maar weet u al wat u wilt? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek. WE ZIJN DE GEHELE BOUWVAKVAKANTIE GEOPEND om u advies te geven over kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en meer.