Nieuwe website voor Van der Vlugt

Geplaatst op 8 juli 2016

Kunststof kozijnen - Van der Vlugt Velserbroek - kozijnen en zonwering-wie zijn wij - kunststof kozijnen specialist

Wij etaleren graag onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in onze showroom. Om daar flink de ruimte voor te nemen, is ons familiebedrijf (dat al 60 jaar bestaat) vorig jaar verhuisd naar een grotere en prima bereikbare locatie aan de Broekerdreef in Velserbroek.

Dakkapellen, garagedeuren en meer

Graag willen we u ook online op de hoogte brengen en houden van ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld onze dakkapellen, isolatieglas en garagedeuren. Daarom vinden wij van Van der Vlugt dat er bij een nieuw pand ook een nieuwe website hoort.

Klant staat centraal

Net als in de showroom staat de klant bij ons ook op de website centraal. We hebben trouwe klanten uit onder meer Haarlem, Velsen, Santpoort, Velserbroek, Spaarndam, Driehuis e.o. aan het woord gelaten over hún ervaringen met Van der Vlugt en onze producten zoals: kunststof kozijnen, binnenzonwering, balkonbeglazing, vouwwanden en veranda’s. Zo krijgt u ook online een eerlijk beeld van wat u van ons kunt verwachten.

Vrijblijvende prijsopgave

Het is bijzonder dat de site dankzij onze klanten tot stand is gekomen. Velen hebben met tekst en foto’s een bijdrage geleverd aan de website die vanaf vandaag online is. Dit heeft geleid tot een prachtig resultaat waar we trots op zijn. Daarom nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen op www.vandervlugt.nl. We vernemen graag uw reactie.

Benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen?

Wilt u de materialen zien en beleven, zit u verlegen om een woonadvies op maat of bent u benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen? Neem dan contact met ons op. We ontvangen u graag in onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek. Hier staan alle producten tentoongesteld die ook op de site genoemd staan. Ons team staat altijd voor u klaar en helpt u graag verder.

Mis het niet

We houden u voortaan ook via social media u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Like onze Facebookpagina en u bent in het vervolg altijd op de hoogte. Dat u goed zit bij Van der Vlugt bewijzen onze 8 zekerheden waar u van op aan kan.