Tijd voor een veranda

Geplaatst op 10 maart 2017

tijd voor een veranda - van der vlugt velserbroek - kozijnen en zonwering

Het is er nú de tijd voor: een veranda. Zodra de temperatuur het ook maar een beetje toelaat, kunt u namelijk al genieten van uw overkapping. En tot eind mei 2017 profiteert u bovendien van de voorjaarsactie van onze Pallazzo veranda’s.

De kwaliteitsveranda van Pallazzo

Overweegt u een veranda dan is nú dus het moment. De kwaliteitsveranda van Pallazzo geeft uw woning een extra dimensie. Stelt u zich eens voor: u geniet van een feestje of barbecue in uw tuin en ondanks de regen hoeft u de gezelligheid niet af te breken. Sterker nog: het wordt door een plensbui eigenlijk nóg gezelliger. U hóópt bijna dat het gaat regenen.

Nóg meer beschutting

Zelfs tegen inregenen hebben wij een oplossing: zijwanden onder uw terrasoverkapping. Deze spiekozijnen kunnen over de volledige hoogte uit één stuk worden beglaasd en sluiten naadloos aan tegen het dak van uw veranda. Wilt u uw veranda ook aan de voorzijde dicht zetten? Kies dan voor een schuifsysteem, schuifdraaisysteem of vouwwand. Ideaal: bij mooi weer schuift u de glazen panelen open en bij nat of koud weer sluit u deze.

Lekker lang buiten

Zowel in het voorjaar als het najaar geniet u dankzij uw ‘verlengde woonkamer’ extra lang van het buitenleven. U zit heerlijk beschut onder uw veranda met glazen dak. U profiteert dankzij het standaard veiligheidsglas van veel lichtinval én u kunt lekker naar buiten kijken.

Kleurrijke terrasoverkapping

De kleur van uw overkapping stemt u zonder problemen volledig af op de kleur van uw woning. Onze veranda’s type 2, 3 en 4 zijn verkrijgbaar in de standaard kleuren wit, crèmewit, Volcan, Nero en Quartz. U kunt naast deze standaardkleuren tevens kiezen voor alle RAL-kleuren. Kijk op onze veranda site voor meer informatie.

Familie Smink uit Haarlem

‘’Wij zochten een veranda zonder zo’n ontsierende en onhandige middenpaal. Pallazzo-dealer Van der Vlugt uit Velserbroek adviseerde ons Type 4XXL. Hierbij was een overspanning van 6 meter op 2 staanders geen enkel probleem.”

Voorjaarsactie 2017

In de voorjaarsactieweken van Pallazzo krijgt u bij Van der Vlugt bij aanschaf van een veranda met glazen dak tot 31 mei 2017 gratis 1 ledspot per tussenligger t.w.v. € 295,-

Meer weten over een veranda

Woont u in Haarlem, IJmuiden, Santpoort, Aerdenhout, Heemstede, Bloemendaal, Spaarndam e.o. en bent u op zoek naar een veranda? Of wenst u een prijsopgave voor een terrasoverkapping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 te Velserbroek.