Verleng de zomer met een terrasoverkapping

Geplaatst op 22 augustus 2018

Verleng de zomer met een terrasoverkapping - van der vlugt velserbroek - kozijnen en zonwering

Heeft u het ook zo warm gehad de afgelopen maanden? Wát een topzomer hebben we gehad! Dát lijkt voorbij, want de temperaturen zetten vanaf eind deze week een daling in. Maar treur niet: er is dankzij onze terrasoverkappingen geen enkele reden om het buitenleven vaarwel te zeggen. 

Verleng de zomer met een terrasoverkapping

Sterker nog: er is geen enkele reden om naar binnen te gaanDankzij het glazen dak van de veranda zit u beschermd tegen de regen. De zonwering zorgt ervoor dat u uit de zon blijft, de heaters staan garant voor warmte tijdens de koudere dagen en als het deze herfst flink gaat waaien zit u dankzij de glazen schuifwand windstil. Kortom: u zit 365 dagen per jaar comfortabel buiten. Tijd genoeg om te relaxen, want het glazen dak loopt iets schuin af zodat dit zelf afwaterend en zelfreinigend is. Geen algvorming dus.

Zelfreinigend dak

Dankzij de slanke profielen van de overkapping neemt de veranda geen daglicht weg. U geniet in deze winterkamer op een beschermde manier van de buitenlucht terwijl u eigenlijk binnen zit. Een ideale plek voor het typische oer-Hollands weer: een goede temperatuur, met regen. Een glazen schuifwand zet u (deels) dicht als het inregent of waait. Heerlijk om uw loungekussens, boekje of planten zelfs bij herfstachtig weer gewoon onder de overkapping achter te laten als u even wegloopt.

Plaza Viva

Heeft u een kleinere tuin en is een veranda niet mogelijk? De adviseurs van Van der Vlugt komen graag bij u kijken. Wie weet is onze Plaza Viva iets voor u: een wind- en waterdicht terraszonnescherm op staanders die u beschermt tegen zon en regen.

Strak design

Houdt u van een recht design dan nodigen we u uit onze Terrazza Pure van Weinor te komen bewonderen in de showroom. Een schitterend kubistisch ontwerp met een hoge doorloophoogte. Vanzelfsprekend is iedere overkapping verkrijgbaar in combinatie met heaters, ledverlichting en onderzonwering. Alles om het u 100 procent naar de zin te maken. Voordat u het weet, zit u er de komende maanden ook zo comfortabel bij. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.