Kunststof voordeur met vingerprintslot

Geplaatst op 8 december 2017

Kunststof voordeur Velserbroek - van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Waait er al een windje door uw gang? Nu valt het misschien nog niet op, maar de temperaturen dalen en dat gaat u binnen voelen als uw voordeur kiert en tocht.

Herfst! Het vocht is inmiddels in het hout getrokken waardoor uw voordeur klemt. Nog even en het feest van kieren en tocht breekt los. De kou trekt onder uw houten voordeur door, de gang in en waait zo het trappenhuis in op doorreis naar de rest van uw woning. Met een kunststof voordeur met vingerprintslot houdt u ook nog eens de inbrekers tegen.

Energie besparen met kunststof voordeur

Zonde, want juist de hal heeft u extra verwarmd voor een warm welkom in uw eigen woning en om bijvoorbeeld handschoenen, mutsen en schoenen te drogen. U bespaart een hoop ellende  (en energie) met een kunststof voordeur. Deze sluit -mede dankzij de bijpassende kunststof kozijnen namelijk altijd perfect af. Of het nu droog, nat of koud weer is. Kunststof blijft goed sluiten en over 30 jaar nog steeds. Hoe vaak u uw voordeur ook gebruikt.

Richt uw voordeur naar eigen smaak in

Kiest u voor een kunststof voordeur van Van der Vlugt uit Velserbroek dat stelt u deze geheel naar eigen smaak samen. Bijvoorbeeld met glas-in-lood glas, privacy glas of melkglas. U kiest de deurbel, brievenbus of het ornament naar eigen wens en smaak. Met een kunststof voordeur voorzien van onze LIGNA structuur is het verschil met hout niet langer waarneembaar. De bijpassende kunststof onderdorpel in de kleur antraciet heeft de uitstraling van natuursteen, maar is 100% isolerend en leveren wij natuurlijk tegen een kunststof prijs.

Voordeur openen met vingerafdruk

U kiest de kleur die bij uw woning én uw smaak past en u hoeft uw isolerende voordeur die exact op hout lijkt nooit meer te schilderen. Met het vingerprintslot opent de driepuntsluiting motorisch wanneer u uw vinger op de lezer legt. Zodra u de voordeur sluit, zit deze ook direct op het nachtslot. Wel zo veilig. Zeker tijdens de donkere dagen.

Bezoek de showroom in Velserbroek

Wilt u ook af van de  kou en wind in uw gang? Neem dan vrijblijvend contact op met Van der Vlugt of bezoek de showroom aan Broekerdreef 134-140. Wij adviseren u graag over een isolerende en onderhoudsarme kunststof voordeur die niet te onderscheiden is van een houten voordeur. Tot snel in Velserbroek.