Woont u veilig?

Geplaatst op 16 januari 2018

veilig wonen - van der vlugt velserbroek - kozijnen en zonwering

Inbrekers kiezen niet het huis waar ze de meeste buit kunnen maken, maar de woning waar ze het gemakkelijkste binnen komen. Het is dus van belang dat úw woning veilig is. Van der Vlugt helpt u graag een handje.

Met het Politiekeurmerk Veilig wonen is de kans groot dat een inbreker uw woning overslaat. En dat is maar goed ook, want een inbraak gaat u niet in uw koude kleren zitten. Laat daarom eens een expert (kan een wijkagent zijn) kijken of uw woning veilig is. U zult ontdekken dat het Politiekeurmerk meer is dan enkel veilige sloten.

Schüco profielen: rondom versterkt met staal

Wanneer een goed slot in een houten deur zit, is dit minder veilig dan als u het slot in bijvoorbeeld een kunststof deur heeft zitten. De kunststof kozijnen, ramen en deuren van Van der Vlugt zijn gemaakt op basis van Schüco profielen en in de eigen fabriek Select Windows rondom versterkt met staal. Daar komt een inbreker niet zo eenvoudig doorheen zo is de kans dat deze uw woning overslaat groter.

Politiekeurmerk op alle kunststof ramen en deuren

Van der Vlugt heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom leveren wij op alle ramen en deuren altijd sloten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Van kelder tot zolder. Kunststof kozijnen zijn niet alleen sterk, maar ook mooi. U kiest de kleur die u wenst, zelfs in een trendy vlammende zijdeglans houtnerf structuur van LIGNA. Hoe mooi uw ramen en deuren ook zijn, houd ze gesloten als u niet thuis bent, want gelegenheid maakt de dief.

Inbraakwerend deurbeslag met SKG**-keurmerk

Onze achterdeuren zijn net als onze voordeuren standaard uitgevoerd met inbraakwerend deurbeslag SKG**-keurmerk. Zelfs de zogeheten inbraakmethode ‘kerntrekken’ (waarbij de inbreker het cilinder uit uw slot trekt) is niet langer mogelijk. Dus ongenodigde gasten die achterom komen, houdt u met gemak buiten zodat uw eigendommen beschermd zijn. Maar denk eraan: ramen dicht, lichten aan en deuren op slot!

Inbraakpreventie

Met een Politiekeurmerk-certificaat ‘Beveiligde Woning’ kunt u korting krijgen op de premie van uw inboedelverzekering. Uw woning moet dan aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie voldoen:

  • Gecertificeerd hang-en-sluitwerk op bereikbare ramen, deuren en lichtkoepels;
  • Verlichting bij de buitendeuren;
  • Zicht vanuit de hal op iemand die voor de deur staat;
  • Rookmelders op iedere etage en op de juiste plek.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Van der Vlugt in Velserbroek of bezoek de showroom aan de Broekerdreef 134-140. Laat u informeren over de veiligheid van onze kozijnen, ramen en deuren inclusief gelaagd veiligheidsglas en het belang van een goed slot.