Waarom Schüco kozijnen?

Geplaatst op 17 november 2017

Schuco kozijnen - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en zonwering

“Ik wil kunststof kozijnen,” is een veel gehoorde wens. Volgens Hein van der Vlugt een logische keuze, want de voordelen van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien liegen er niet om. “Maar let op dat het ene kunststof kozijn het andere niet is. Het is niet voor niets dat Van der Vlugt al 25 jaar met Schüco profielen werkt.”

Visie van familiebedrijf

“Wij kiezen als bedrijf voor Schüco omdat de bedrijfsvisie van dit familiebedrijf ons aanspreekt. Net als wij gaan ze voor lange termijnrelaties,” doet Hein het succes van Van der Vlugt uit de doeken. “Ze innoveren en bedenken tot in detail hun producten. Je kunt gerust een nieuw raam op basis van Schüco profielen in een bepaalde kleur naast een kunststof deur plaatsen van 25 jaar geleden. “Wit is bij Schüco altijd wit en crème is altijd crème.”

Geïsoleerde kunststof profielen

Schüco breidt het product portfolio in de kunststof profielen juist uit, waar een ander inkrimpt. Dit bedrijf investeert en innoveert. “Hun toekomst is geïsoleerde profielen en daar gaan ze voor. De kwaliteit is dan ook waanzinnig hoog. Schüco heeft altijd alles op voorraad en levert op tijd,” weet Hein.

Kunststof kozijnen van a tot z

“Het werkt prettig dat Schüco nauw contact houdt met haar klanten. Dit komt onze dienstverlening naar ónze klant absoluut ten goede,” weet Hein uit ervaring en legt uit. “Samen met overige 14 Select Windowspartners kopen wij gezamenlijk Schüco profielen rechtstreeks in via de eigen moderne Nederlandse fabriek die ze omtovert tot op maat gemaakte kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Bij zusterbedrijf ColorNed foliëren we deze met bijvoorbeeld een vlammende LIGNA houtnerfstructuur om vervolgens het product via onze showroom aan de Broekerdreef in Velserbroek uit te leveren bij klanten in de regio Haarlem, IJmuiden, Beverwijk, Heemskerk, Spaarndam, Velsen en Santpoort.”

Binnenkort 3 nieuwe profielen

De hechte relatie tussen GevelNed en Schüco zorgt ervoor dat ze samen de profielen door ontwikkelen op basis van klantenwensen. “We hoorden bijvoorbeeld regelmatig in de showroom dat klanten hoopten op een nóg beter accent in onze Hollandse hoek. Die adviezen hebben we ter harte genomen; binnenkort komen we met drie nieuwe profielen, waarmee we tegemoet komen aan klantwensen en meer keuzemogelijkheden hebben.”

Voordelen Schüco kozijnen

Kunststof kozijnen hebben vele voordelen. Behalve hip, isolerend en inbraakwerend zijn ze onderhoudsarm. Profielen van Schüco zijn helemaal het  neusje van de zalm. Deze zijn te herkennen aan een sierlijke knik met een optische glaslat.

Verder staan Schüco profielen bekend om:

  • perfect isolerende eigenschappen;
  • de epdm afdichtingen rondom (duurzamer dan rubber, wat voorheen gebruikt werd);
  • meer gebruik van pvc per strekkende meter dus en steviger profiel;
  • 100% recyclebaar (KOMO-keur);

En daarbij is Schüco ook officieel VKG leverancier.

Bezoek de showroom in Velserbroek

Overweegt u Schüco kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan praten we u graag in de showroom onder het genot van een kopje koffie bij over de mogelijkheden.