9 tips – Hoe maak ik mijn huis veilig?

Geplaatst op 18 april 2019

Weinor knikarmscherm - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Twee jaar geleden zag Hein van der Vlugt de behoefte in zijn showroom aan zonwering. Hij besloot naast onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien ook de beste zonwering voor zijn klanten aan te bieden. Hij koos voor Weinor zonwering en dit was niet zonder resultaat.

In alles wat Hein doet, gaat hij enkel voor het beste van het beste. Daarom verkende hij uitvoerig de markt van zonwering. Waar hij ook kwam, iedereen zei dat Weinor zonwering de beste leverancier is op dit gebied. Van der Vlugt bezocht de Weinor fabriek en voelde de adviseurs van Weinor stevig aan de tand.

Weinor zonwering in showroom

Hein was snel overtuigd van de kwaliteit en dienstbaarheid van dit merk. Net zoals bij Van der Vlugt staat bij Weinor perfectie voorop. Het design is harmonieus en het assortiment breed. Alle producten van Weinor -van terrasoverkappingen met glazen daken, veranda’s met doekoverkappingen tot screens en knikarmzonneschermen staan inmiddels uitgestald in de showroom aan de Broekerdreef in Velserbroek.

Dezelfde moffelcoating

Je ziet en voelt de kwaliteit direct. De verschillende bouwdelen lopen naadloos in elkaar over waardoor het één geheel lijkt. De terrasoverkapping heeft een uitstekende stabiliteit en hoge belastbaarheid. De wanden zijn extra dik met een slank ontwerp. Wil je een terrasoverkapping met een glazen dak en een screen aan de voorkant? De verschillende producten van Weinor hebben allemaal exact dezelfde moffelcoating. Zelfs de aluminium afwerkkapjes zijn in dezelfde order meegemoffeld. Kortom: álle details kloppen. “Precies zoals ik het zelf thuis zou willen”.

Nauwkeurig uitval knikarmscherm

Wat ook een groot pluspunt is, is dat de uitval van een knikarmscherm op 10 centimeter nauwkeurig verkrijgbaar is. “Staat er dus nét een boompje op 2,30 meter dan bestelt u een knikarmscherm precies op dat formaat. Belangrijk, want een zonnescherm met een knikarm is het stevigst als deze volledig uitstaat.

Topkwaliteit met een bijbehorende garantie

Van der Vlugt (en inmiddels ook heel wat klanten) zijn zeer te spreken over de uitstraling, mogelijkheden, kwaliteit en dienstbaarheid van Weinor. “Maar,” beseft Hein “ook met een topproduct ben je zo goed als je monteur.” Dus ook daar gaat hij voor topkwaliteit. Zijn monteurs zijn VKG gecertificeerd, VCA opgeleid, voldoen aan KOMO keur en werken via de NEN 3569 (veiligheidsglas) richtlijn. Weinor past uitstekend in het rijtje van de topmerken van onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien op basis van Schüco profielenHörmann garagedeuren en Topkapel dakkapellen.

Tevreden en dankbare klanten

Dankzij de topkwaliteit van de producten met bijbehorende service en garantie, is het voor monteurs prettig werken. Alles is interne ook nog eens perfect voorbereid voor ze. Zelden hebben ze ‘gedoe’ achteraf en daardoor hebben ze te maken met tevreden en dankbare klanten. “We ontzorgen graag. Dat is soms een uitdaging, maar die gaan we graag aan,” belooft Hein van der Vlugt.