Een prettig bedrijf haalt het beste in je naar boven

Geplaatst op 3 april 2019

monteurs gezocht - van der vlugt velserbroek - kozijnen en zonwering

Monteurs gezocht bij Van der Vlugt. Bij ons staat staat de klant centraal. Altijd. Alles staat in het teken om de klant een nóg beter woongenot te bieden. Daar doen ze geen concessies in. Nooit! Dat is waarom dit familiebedrijf al 63 jaar bestaat.

Van der Vlugt werkt enkel met topproducten. De basis van een kunststof kozijn bestaat uit Schüco profielen, de garagedeuren zijn standaard van het merk Hörmann, terrasoverkappingen zijn van Weinor en het isolatieglas van Pilkington. Natuurlijk met de service- en garantievoorwaarden die bij een topmerk horen.

Van der Vlugt mentaliteit

Maar met alleen deze A-merken ben je er nog niet. De monteurs moeten de beloften die de klant vanuit de showroom krijgt, wel waar weten te maken. Omdat de medewerkers allemaal dezelfde mentaliteit hebben, lukt dit steeds opnieuw. Ook de gereedschappen zijn tiptop in orde. Bovendien worden alle monteurs standaard VKG opgeleid en als ze meer of andere vaardigheden willen ontwikkelen, kan dat intern.

Goede opleidingsmogelijkheden

Wij willen medewerkers laten groeien. En dan op zo’n manier dat een monteur tot zijn 70ste kan blijven werken. Daarom werken wij bijvoorbeeld met een vacuüm- en tilkraan. Niemand wordt er wijzer van als een monteur thuis komt te zitten met rugklachten. Wij zorgen goed voor je. Onze monteurs hoeven niet voor dag en douw aan de andere kant van het land te staan. Alle particuliere klanten bevinden zich in groot Kennemerland. Lekker dichtbij. En dat in combinatie met goede opleidingsmogelijkheden. Alle ingrediënten om te solliciteren zijn ruimschoots aanwezig.

Altijd op zoek naar goede monteurs

Monteurs gezocht dus bij Van der Vlugt. Wij zijn altijd op zoek naar goede (eerste) monteurs. Eigenaar Hein van der Vlugt maakt graag tijd voor een goed gesprek. Neem gerust contact met hem op of bel 088-97 22 100 als jij jezelf als monteur bij Van der Vlugt ziet of als je meer wilt weten over kunststof kozijnen, ramendeuren en schuifpuien. Of over veranda’s, garagedeuren, zonwering of balkonbeglazing.